Glasatelier Saillart staat voor degelijkheid, vakkennis en meedenken met onze  klanten. Dat geldt zowel voor de verkoop van labomaterialen als voor het ontwerp en de productie van ambachtelijk glaswerk.

Glasatelier Saillart is opgericht in 1996. Jan Saillart en Els Van Dyck zijn geschoolde en gepassioneerde  glasblazers met een sterke technische achtergrond. Na enkele jaren in loondienst als meestergast bij grote R&D laboratoria stichten ze een eigen glasblazerij.

Al snel volgen vragen naar technische producten en laboratoriumbenodigdheden. Dat maakt dat Saillart de stap neemt om ook standaard labomateriaal aan te bieden, naast de productie van maatwerk laboratoriumglas. Dankzij onze goede kennis van labo- en industriŽle processen ťn een sterke marktkennis bieden we onze klanten de meest aangepaste producten aan de beste voorwaarden.

Ondertussen is het personeelsbestand gegroeid met twee zeer ervaren glasblazers en verhuisde de onderneming naar een nieuwbouw atelier met een zeer uitgebreid machinepark dat beantwoordt aan de meest strenge normen.

Dat maakt het mogelijk om zeer complexe stukken te maken, maar ook om uitgebreide series op een kostenefficiŽnte manier te produceren. De ruime opslagruimte staat ons toe om een ruime voorraad aan te houden van basismaterialen en halffabricaten, zodat we snel en flexibel kunnen inspelen op specifieke vragen. In de nabije toekomst zal het machinepark verder uitgebreid worden met enkele volautomatische CNC-machines.

Glasatelier Saillart is ook aandeelhouder-coŲperant binnen een van de grootste Europese groothandelsorganisaties. Dat maakt dat we een zeer ruim aanbod aan producten (meer dan 100 000 items!) kunnen aanbieden aan zeer concurrentiŽle prijzen. Cataloog met meer dan 1000 pagina’s beschikbaar in boekvorm en op CD-rom
Test ons, vraag een vrijblijvende prijsofferte aan. U zult verbaasd zijn van onze mogelijkheden.

Een bespreking van uw product kan steeds vrijblijvend in onze burelen te Meerhout.
(gelieve wel steeds een afspraak te maken)


Zaakvoerders :
Jan Saillart
Els Van Dyck


Kijk voor (decoratieve producten) originele juwelen en geschenken op

Zazjart.be
Nokitsch.be


 

BBB14-064-019
Glasatelier Saillart Bevrijdingslaan 200 Meerhout web

OVER GLASATELIER SAILLART : UW GLASBLAZERIJ EN LEVERANCIER VAN LABOMATERIAAL

Ned
Eng
Fr
De
Contact
Site map
Search

© 2015 Glasatelier Saillart All Rights Reserved

logo wit2

Bevrijdingslaan 200a, 2450 Meerhout - BELGIUM
Phone : +32 (0) 14 560 221 - Fax : +32 (0) 14 591 143 - Email : info(at)glasatelier-saillart.be

REACTOREN EN TOEBEHOREN GLASBLAZERIJ SPECIALE PRODUCTEN ZOEKEN MET AFBEELDINGEN ZOEKEN PER MERK ONLINE SHOP